Όροι Aκύρωσης

Το αίτημα τροποποίησης/ακύρωσης για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω διαδικτύου θα επεξεργάζεται αυτόματα μέσω της μηχανής κράτησης.

Οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω του συστήματος σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες τροποποίησης/ακύρωσης. Σε περίπτωση επανακράτησης, ενδέχεται να καταβληθεί μια διαφορά τιμής για την αλλαγή, ανάλογα με την τιμή που ισχύει για την ημερομηνία/τύπο δωματίου και αν διατίθεται βάσει διαθεσιμότητας.

Οποιεσδήποτε πρόσθετες χρεώσεις ή διαφορά ποσοστού για την τροποποιημένη κράτηση μπορούν να πληρωθούν μέσω του ίδιου τρόπου πληρωμής/κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική κράτηση.

Λάβετε υπόψη ότι εάν μια online κράτηση τροποποιηθεί ή ακυρωθεί από το γραφείο κρατήσεων του ξενοδοχείου, δεν μπορεί να τροποποιηθεί ή να ακυρωθεί περαιτέρω μέσω διαδικτύου.

Η επιστροφή χρημάτων της κράτησης που πραγματοποιήθηκε από τον ταξιδιωτικό πράκτορα θα διεκπεραιωθεί μόνο από τον εκδότη ταξιδιωτικό πράκτορα και καμία επιστροφή χρημάτων δεν είναι αποδεκτή στο διαδίκτυο.

Σε περίπτωση ακύρωσης μη ακυρώσιμων κρατήσεων, δεν επιστρέφεται στον πελάτη το ποσό που καταβλήθηκε για την πραγματοποίηση της ή των κρατήσεων.

Σε περίπτωση έγκαιρης ολοκλήρωσης αγοράς, είστε υπόχρεοι να πληρώσετε για ολόκληρη την επιβεβαιωμένη κράτηση. Εάν δεν είστε σίγουροι για την πολιτική, επικοινωνήστε μαζί μας για διευκρινίσεις.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι για κρατήσεις περισσοτέρων του ενός δωματίων, όλα τα δωμάτια ορίζονται ως “κρατημένες νύχτες”. Για παράδειγμα, δύο (2) δωμάτια που προορίζονται για τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις θα είναι (8) διανυκτερεύσεις, επομένως για τέτοιες (8) διανυκτερεύσεις ισχύει η περίοδος ακύρωσης 72 ώρες.

Επιστροφές Xρημάτων

Κατά την ακύρωση της κράτησης με επιστροφή χρημάτων, η επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων θα διαρκέσει από δύο (2) έως τέσσερις (4) εβδομάδες για να εμφανιστεί η επιστροφή χρημάτων στην κατάσταση της πιστωτικής σας κάρτας. Οι λόγοι για τον καθορισμένο χρόνο επεξεργασίας βασίζονται στον κύκλο χρέωσης της εταιρείας πιστωτικών καρτών σας και στον χρόνο επεξεργασίας της τράπεζας.

Η επιστροφή χρημάτων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η πολιτική ακύρωσης του ξενοδοχείου, ο χρόνος ακύρωσης και τα τέλη επεξεργασίας κτλ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην πολιτική ακύρωσης που αναφέρεται παραπάνω.

Σε περίπτωση που η κράτηση δεν επιβεβαιωθεί, δεν θα σας χρεώσουμε τίποτα στην πιστωτική σας κάρτα και θα σας αποδεσμεύσουμε ολόκληρο το ποσό, εάν κρατήθηκε σε αυτήν αμέσως. Τώρα αφού το κάνουμε αυτό, θα χρειαστούν δύο (2) έως τέσσερις (4) εβδομάδες για να επεξεργαστεί η τράπεζα την επιστροφή χρημάτων και να εμφανίσει το επιστρεφόμενο ποσό στην πιστωτική σας κάρτα.

Τροποποιήσεις

Οποιαδήποτε τροποποίηση της κράτησης υπόκειται στη διαθεσιμότητα κατά τη στιγμή της υποβολής ενός τέτοιου αιτήματος.

Χρειάζεστε Βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας για ερωτήσεις που σχετίζονται με επιστροφές χρημάτων και επιστροφές.

ΕΣΠΑ 2014 - 2020
ΕΣΠΑ 2014 - 2020